This entry was posted in Life Coaching

Ko je Vaš trener životnih veština?

Ne postoji magični štapić za uklanjanje nezadovoljstava, niti verujem da postoji lako rešenje. Međutim, kada se jednom odlučite za promenu, rešenje jeste jednostavno. Što je još bitnije, strategije za promenu su jednostavne i usvojive i Vaš trener je tu da Vas nauči kako da ih sami primenjujete i kako da ubrzo postanete sami svoji treneri. Seanse su fokusirane, i cilju usmerene, rad je saradnički i trener je tu kao podrška i učitelj koji Vam pruža znanja o svim strategijama koje će Vam pomoći da napravite bitne promene u životu. Za razliku od savetnika ili psihoterapeuta, trener je mnogo više Vaš saveznik i mnogo neposrednije uključen u rešavanje problema. Satsanci su intenzivni, fokusirani, i kako su tehnike za pozitivan pogled na svet jednostavne, broj sastanaka nije velik.

Trening životnih veština Vam, takođe, može omogućiti da i sami postanete sertifikovani treneri u različitim oblastima, te da ubuduće podučavate druge efikasnijim načinima nošenja sa životnim problemima. S obzirom na činjenicu da je odnos klijenta i trenera saveznički i saradnički, trening se može posmatrati i kao vrsta edukacije za budući samostalni rad sa sopstvenim klijentima.

This entry was posted in Life Coaching. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Zakažite savetovanje

  fon

  Renata Senić

  060 544 3441

  Čika Ljubina 14, Beograd

 • Kontaktirajte nas

  office@psihoterapijsketeme.rs

 • Newsletter

 • Skype


  Za zakazivanje skajp seansi obratite se porukom na: office@psihoterapijsketeme.rs Add me to Skype - Renata Senić
  » Get Skype, call free!
 • Pravila o preuzimanju tekstova

  Ukoliko želite da preuzimate tekstove s ovog sajta, potrebno je da prethodno stupite u kontakt sa mnom putem navedenog mejla ili broja telefona.
  Ako se dogovorimo o postavljanju teksta na vaš blog, trebalo bi da sadrži sve unutrašnje linkove ka mom sajtu, naveden i linkovan izvor i moj potpis linkovan ka mojoj biografiji na ovom sajtu.

 • Facebook