This entry was posted in Anksioznost i panika, Knjige

Knjiga: “Strah od života” Autori: Renata Senić, Nebojša Jovanović

Izdavač: “Beoknjiga”

Možete je poručiti pozivanjem broja: 011 226 0022

Izdanje: 2011. godina
Opis: Plašeći se previše rizika života čovek preduzima najveći rizik-rizik da ne živi. Preuzmite rizik promene i naučite da se ne plašite života
Izvod iz knjige

Život vas plaši? Čini vas anksioznima, ponekada stvara paniku u vama? “Strah od života” je knjiga koja će vam pomoći da razumete stanja u kojima se nalazite i dobijete neke smernice o načinima na koje se takva stanja mogu prevazići. Kako pomoći osobi (ili samom sebi) koja se našla u začaranom krugu anksioznosti i panike? Autori se potrudili da, u ovoj knjizi, daju što jasnije i konkretnije odgovore na pitanja šta su anksioznost i panični napad, kako nastaju, kako se rešiti te muke. Različiti psihoterapijski pravci su ponudili različita objašnjenja i različita rešenja. Prikazana su tumačenja paničnih napada iz ugla REBT (Racionalne emotivno bihejvioralne terapije), Psihoanalize i O.L.I. Integrativne Psihodinamske Psihoterapije. Knjiga je pisana razumljivim jezikom, sa puno praktičnih saveta, sugestija, primera ljudi koji su se mučili sa ovim neprijatnim stanjima i uspeli da ih prevaziđu. Život je rizik, a rizik može da uplaši ljude toliko da počnu da se skrivaju od života. Plašeći se previše rizika života čovek preduzima najveći rizik-rizik da ne živi. Preuzmite rizik promene i naučite da se ne plašite života. Ova knjiga vam može biti dobar vodič na tom putu.

This entry was posted in Anksioznost i panika, Knjige. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Zakažite savetovanje

    fon

    Renata Senić

    060 544 3441

    Čika Ljubina 14, Beograd

  • Kontaktirajte nas

    office@psihoterapijsketeme.rs

  • Newsletter

  • Skype


    Za zakazivanje skajp seansi obratite se porukom na: office@psihoterapijsketeme.rs Add me to Skype - Renata Senić
    » Get Skype, call free!
  • Pravila o preuzimanju tekstova

    Ukoliko želite da preuzimate tekstove s ovog sajta, potrebno je da prethodno stupite u kontakt sa mnom putem navedenog mejla ili broja telefona.
    Ako se dogovorimo o postavljanju teksta na vaš blog, trebalo bi da sadrži sve unutrašnje linkove ka mom sajtu, naveden i linkovan izvor i moj potpis linkovan ka mojoj biografiji na ovom sajtu.

  • Facebook